Antena 3 CNN Actualitate Justiție Traian Băsescu a dat în judecată un cunoscut jurnalist. Prima reacție a „pârâtului”

Traian Băsescu a dat în judecată un cunoscut jurnalist. Prima reacție a „pârâtului”

Traian Băsescu a dat în judecată un cunoscut jurnalist. Prima reacție a „pârâtului”
17 Noi 2016   •   12:36

Traian Basescu a inregistrat, in urma cu doua saptamani, o intampinare la Tribunalul Bucuresti, prin care-l cheama in judecata pe Oreste Teodorescu.

Este o premiera penstru fostul Presedinte, care nu a mai actionat in instanta un jurnalist, pana acum. Basescu a deschis procesul la trei zile dupa ce Oreste a publicat pe blogul sau o ampla analiza personala legata de relatia lui Traian Basescu cu Vladimir Putin, informează Kanal D.

„Capitanul de cursa lunga de pe axa Washington-Londra-Bucuresti vroia de fapt sa ajunga la Moscova” este numele articolului incriminat, in care se vorbeste despre un presupus angajament pe care fostul presedinte al Romaniei l-ar fi semnat cu serviciile secrete rusesti in urma cu 32 de ani.

„Pana sa-l cunoasca bine, in 1984, pe Traian Basescu, Moscova nu credea in lacrimi, insa dupa stabilirea contractului si semnarea angajamentului cu KGB, recrutorii de la Kremlin au decis ca se pot folosi cu mult succes de histrionismul unui capitan de cursa lunga, care plange la comanda”, isi incepe Oreste articolul.

Într-o postare pe pagina de FAcebook, Oreste susține că are doi martori care deoresc să depună mărturie în sprijinul afirmațiilor din articol.

 

×
Subiecte în articol: Oreste Teodorescu Vladimir Putin
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close