Antena 3 CNN Actualitate Justiție Traian Băsescu, despre demersul lui Augustin Lazăr: Cum Dumnezeu să ataci în instanţă un raport de evaluare?

Traian Băsescu, despre demersul lui Augustin Lazăr: Cum Dumnezeu să ataci în instanţă un raport de evaluare?

Traian Băsescu, despre demersul lui Augustin Lazăr: Cum Dumnezeu să ataci în instanţă un raport de evaluare?
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Noi 2018   •   22:53

Traian Băsescu a vorbit despre demersul lui Augustin Lazăr care a depus, la Curtea de Apel Alba Iulia, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie.

„Nimeni nu îi poate pune preşedintelui un stilou în mână să semneze un decret. Vreţi să fiu cinstit. Recunosc, eu nu sunt jurist. Cum Dumnezeu să ataci în instanţă un raport de evaluare? Eu cred că acei judecători vor spune că nu au ce să judece. Ah, dacă ataca decretul de revocare, atunci era altceva. Trebuie să ataci ceva, o decizie, o hotărâre de Guvern, o lege, ceva. Dar acesta este un raport de evaluare cu o propunere. Cum să ataci în instanţă o propunere?”, a spus Traian Băsescu, la un post de televiziune. 

Procurorul general Augustin Lazăr a depus, pe 2 noiembrie, la Curtea de Apel Alba Iulia, o acţiune în contencios administrativ, prin care cere suspendarea procedurii de revocare a sa din funcţie, demarată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Citește și: Augustin Lazăr atacă în instanţă procedura de revocare declanşată de ministrul Justiţiei

×
Subiecte în articol: Augustin Lazar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close