Antena 3 Actualitate Justiție Tudorel Toader declanșează procedura de selecție a unui nou procuror general

Tudorel Toader declanșează procedura de selecție a unui nou procuror general

21 Feb 2019   •   11:58
Tudorel Toader declanșează procedura de selecție a unui nou procuror general

Update: Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi că va declanşa procedura de numire a noului procuror general al României. 

"Voi merge la minister şi voi declanşa procedura de numire a noului procuror general. La finalul lunii aprilie îi expiră mandatul (lui Augustin Lazăr - n.r.) şi procedura se derulează între timp şi în felul acesta, până la expirarea perioadei, vom avea un nou procuror general", a declarat Tudorel Toader la ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Știrea inițială

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ajuns la Parchetul General, unde se va întâlni cu mai mulți procurori.

”Merg să văd cum își desfășoară activitatea. Voi avea mai multe întrevederi. La ieșire, probabil, ca să nu zic sigur, vă voi comunica o măsură foarte importantă privitoare la statul de drept”, a spus Tudorel Toader.

Tudorel Toader a făcut aceste declarații în fața Parchetului General, înaintea unei întâlniri cu președintele Asociației Procurorilor, Elena Iordache.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close