Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Instanţa a respins acţiunea UNJR privind anularea hotărârii de guvern

Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Instanţa a respins acţiunea UNJR privind anularea hotărârii de guvern

Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Instanţa a respins acţiunea UNJR privind anularea hotărârii de guvern
de M.Z.    |    15 Iul 2017   •   10:17

Instanţa de judecată a respins acţiunea formulată de către Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) privind anularea hotărârii de guvern referitoare la arhiva SIPA, a scris, sâmbătă dimineaţa, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook.

„Arhiva SIPA - evoluţii! Instanţa de judecată a respins acţiunea formulată de către UNJR/Uniunea Naţională a Judecătorilor din România/, având ca obiect anularea HG referitoare la arhiva SIPA! Din 19 iunie, Ministerul Justiţiei aşteaptă, de la CSM şi asociaţiile profesionale, propuneri pentru desemnarea unui magistrat în Comisia de inventariere a fondului arhivistic SIPA”, a scris demnitarul Tudorel Toader, pe pagina de socializare.

Preşedintele UNJR, Dana Gîrbovan, anunţa, la începutul lunii iunie, că va face demersurile necesare pentru a acţiona în judecată Guvernul Grindeanu pentru modul în care a adoptat HG referitoare la arhiva SIPA.

×
Subiecte în articol: tudorel toader SIPA UNJR Arhiva SIPA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close