Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Cioloș a inițiat-o!

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Cioloș a inițiat-o!

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Cioloș a inițiat-o!
14 Ian 2019   •   14:07

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, afirmă că proiectul de lege privind recursul compensatoriu a fost iniţiat în timpul guvernării tehnocrate şi doar a intrat în vigoare în timpul mandatului său. 

"În repetate rânduri, am arătat următoarele: proiectul de lege privind recursul compensatoriu a fost iniţiat de guvernarea tehnocrată, faptul că CSM (în componenţa anterioară) l-a avizat şi a propus considerarea zilelor ca fiind executate, că a fost adoptat de Parlament, că a intrat în vigoare la scurt timp după ce am devenit ministru şi că studiul de impact nu se face după ce legea intră în vigoare", a scris Toader luni, pe contul său de Facebook. 

Citește și: Criminalul care a ucis un tânăr în fața clubului din Mediaș a mai fost condamnat pentru tentativă de omor. A fost eliberat în baza recursului compensatoriu

Citește și: Momentul în care autorul crimei din Mediaș a scos cuțitul. Imagini din interiorul clubului 

Trei suspecţi acuzaţi că au omorât un tânăr în faţa unui bar în municipiul Mediaş au fost reţinuţi de procurori. Doi dintre ei au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu, cel de-al treilea fiind, de asemenea, recidivist, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

×
Subiecte în articol: tudorel toader
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close