Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatură al lui Lazăr

Tudorel Toader: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatură al lui Lazăr

Tudorel Toader: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatură al lui Lazăr
31 Oct 2018   •   21:37

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precizează că nu a existat nicio ''eroare'' referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatură al procurorului general, Augustin Lazăr.

„Simple precizari! Nu a fost si nu este nici o eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar. Intrebarea mea era urmatoarea - cum se justifica o astfel de ordonanta in dosar. In sfarsit aflam si " justificarea"- a gresit grefiera care a multiplicat lucrarile acestuia. Reamintesc si faptul ca tot o " greseala" a fost si pe data de 20 martie 2018, atunci cand grefiera a multiplicat Protocolul secret din 2009, l-a trimis la MJ fara ultimele doua pagini care se "lipisera" la exemplarul trimis la CSM”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Procurorul general Augustin Lazăr susţine că ministrul Justiţiei „exploatează o eroare de grefă survenită în martie 2016", iar ordonanţa de clasare care se referea la preşedintele Klaus Iohannis nu a fost emisă, confirmată sau verificată de procurorul general, ci de un alt procuror, cu nume apropiat, Cristian A. Lazăr.



 

×
Subiecte în articol: Toader eroare dosar clasare Lazar Klaus Iohannis
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close