Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, reacție la candidatura lui Augustin Lazăr: Fiecare are o părere bună despre sine

Tudorel Toader, reacție la candidatura lui Augustin Lazăr: Fiecare are o părere bună despre sine

Tudorel Toader, reacție la candidatura lui Augustin Lazăr: Fiecare are o părere bună despre sine
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Mar 2019   •   08:46

Augustin Lazăr a anunţat că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ministrul Justiției Tudorel Toader a spus marți, la sediul instituției, că „orice procuror are dreptul să se înscrie”.

„Fiecare are o părere bună despre sine și dânsul e îndreptățit la aceeași atitudine. Orice procuror care îndeplinește condițiile legii are dreptul să se înscrie. Eu voi fi în comisia de selecție, care face propunerea către CSM și mai departe către președinte, mă voi exprima acolo”, a spus Tudorel Toader.

Întrebat ce îl recomandă pe Augustin Lazăr pentru un nou mandat, Tudorel Toader a afirmat: „Întrebați-l pe dânsul! Nu-mi cereți mie să exprim poziția înainte de interviu”.

Chestionat în privința unei poze pe care a postat-o pe Facebook, ce înfățișa un apus, ministrul a afirmat că ”nicio asemnănare nu este tot timpul întâmplătoare”.

×
Subiecte în articol: tudorel toader Augustin Lazar
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close