Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ultimele ore în închisoarea din Costa Rica. Avocat: Elena Udrea va fi eliberată luni

Ultimele ore în închisoarea din Costa Rica. Avocat: Elena Udrea va fi eliberată luni

Ultimele ore în închisoarea din Costa Rica. Avocat: Elena Udrea va fi eliberată luni
23 Dec 2018   •   11:27

Sunt ultimele ore ale Elenei Udrea în închisoarea din Costa Rica. Avocatul acesteia a anunțat că luni Elena Udrea va ieși din închisoare.

Ministrul Justiției a anunțat că a semnat deja actele de eliberare pentru Elena Udrea și Alina Bica. „Acum documentele au ajuns la Ministerul Justiției și au fost semnate. Imediat procedăm la traducere, apostilare și transmitere”, a spus, sâmbătă, Tudorel Toader.

„Se trimit prin curier diplomatic. Ar putea să ajungă până luni, dar poate să dureze și mai mult. Este un termen optimist, certitudini în aceste situații nu poți avea. Imediat ce vor ajunge documentele, este vor fi puse în aplicare”, a spus Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea. 

Elena Udrea va fi eliberată din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedeapsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în timp ce Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită, ambii în dosarul "Gala Bute".

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close