Antena 3 CNN Actualitate Justiție Un inspector ANAF a fost reținut pentru luare de mită

Un inspector ANAF a fost reținut pentru luare de mită

Un inspector ANAF a fost reținut pentru luare de mită
16 Feb 2016   •   17:48
UPDATE - Inspectorul din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Ploiești care a fost adus, marți, la audieri la DNA Ploiești, a fost reținut pentru 24 de ore, el urmând a fi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. Ovidiu Bonciu a fost audiat timp de mai multe ore de procurorii anticorupție, el fiind acuzat de luare de mită.

La finalul audierilor, inspectorul în cauză a fost scos încătușat din sediul DNA Ploiești și dus în arest preventiv.

Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi primit suma de 3.000 de lei de la reprezentatul unei societăți comerciale din București, care are punctul de lucru în Prahova, pentru a nu declanșa un control fiscal la respectiva firmă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Un inspector din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Ploiești a fost adus, marți dimineață, la sediul DNA Ploiești, pentru a fi audiat într-un dosar de luare de mită, scrie Agerpres. Potrivit unor surse judiciare, Ovidiu Bonciu este suspectat că ar fi primit o sumă de bani de la reprezentantul unei societăți comerciale pentru ca inspectorii din cadrul finanțelor publice să nu declanșeze un control la respectiva societate.

Deocamdată nu se cunoaște suma pe care Bonciu ar fi primit-o. Inspectorul din cadrul DGRFP Ploiești este cercetat în dosar sub acuzația de luare de mită.

×
Subiecte în articol: DNA
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close