Unchiul copilului de 2 ani care îl învăța pe minor să facă sex, reținut. Copilul a fost luat de Asistența socială

04 Feb 2016   •   18:58
Unchiul copilului de 2 ani care îl învăța pe minor să facă sex, reținut. Copilul a fost luat de Asistența socială Foto: pixabay.com
UPDATE 18.58 - Copilul de doi ani și opt luni, pe care unchiul său îl învăța să facă sex și chiar la filmat, a fost luat de Asistența socială, în urmă dezvăluirilor făcute de Antena 3.
 
Bărbatul de 24 de ani este reținut pentru pornografie infantilă, după ce și-ar fi nepotul de nici trei ani să mimeze acte sexuale cu o păpușă și l-a filmat în acest timp.
 
Procurorii au identificat miercuri seara familia copilului, iar vineri dimineață vor avea loc audieri maraton în acest dosar. Mătușa copilului va fi și ea audiată, având în vedere că femeia este cea care a postat clipul pe internet.

_______________________________

Știrea inițială 16.25

Unchiul copilului de doi ani care îl învăța pe minor să facă sex, filmându-l chiar, a fost reținut joi de procurorii DIICOT pentru 24 de ore.
 
Bărbatul va fi dus la o instanță din Giurgiu, unde, cel mai probabil, se va cere arestarea lui pentru 29 de zile.
 
 
Redactia Antena 3 a cumpănit mult timp asupra deciziei de a difuza aceste imagini cumplite. Am considerat însă că decizia de a le difuza este una bună, pentru că în aceste condiții, primează interesul major al copilului. 
 

Parteneri
x close