Antena 3 CNN Actualitate Justiție Viorel și Andrei Hrebenciuc și-au recunoscut faptele în Dosarul retrocedărilor. "Regret că l-am sprijinit pe tatăl meu"

Viorel și Andrei Hrebenciuc și-au recunoscut faptele în Dosarul retrocedărilor. "Regret că l-am sprijinit pe tatăl meu"

Viorel și Andrei Hrebenciuc și-au recunoscut faptele în Dosarul retrocedărilor. "Regret că l-am sprijinit pe tatăl meu"
12 Oct 2015   •   15:43

Fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc şi-a recunoscut faptele în faţa judecătorilor de la Curtea Supremă în Dosarul retrocedărilor de pădure. Le-a povestit magistraţilor că a acceptat să intervină pe lângă funcţionarii unor instituţii din Bacău pentru ca Paltin Sturdza să intre în posesia a 43.000 de hectare de pădure, scrie Digi24.ro.

„Domnul Bengescu mi-a solicitat ajutorul pentru a interveni pe lângă funcţionarii din judeţul Bacău pentru a urgenta punerea în posesie. Mi-a propus să fiu parte în actul adiţional care urma să se semneze. Am fost de acord. (...) Am vrut să intru în actul adiţional cu nume propriu, dar având în faţă un posibil scandal mediatic, l-am rugat pe fiul meu să-mi dea o firmă. Fiul meu a fost extrem de reticent. Am insistat şi, din nefericire, Andrei a cedat. (...) Regret că l-am implicat pe fiul meu în această problemă”, se arată în declaraţia lui Viorel Hrebenciuc.

Şi fiul său, Andrei Hrebenciuc, şi-a recunoscut implicarea în acest dosar. A descris cu lux de amănunte toate infracţiunile.

„Regret decizia prin care l-am sprijinit pe tatăl meu. Regret că am provocat suferinţă mamei şi soţiei mele. Acesta a fost un accident în viaţa mea. (... ) Sunt lector universitar şi am fost invitat la Stanford University unde am cunoscut laureaţi ai premiului Nobel. Îmi asum consecinţele faptelor mele şi nu vreau să fiu considerat o victimă a tatălui meu. Îmi asum consecinţele. Recunosc toate infracţiunile”, a declarat el în instanță.

Mai multe, pe Digi24.


×
Subiecte în articol: andrei hrebenciuc Viorel Hrebenciuc
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close