Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: „Am discutat cu premierul Tudose despre infrastructură. Acest subiect trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern”

Klaus Iohannis: „Am discutat cu premierul Tudose despre infrastructură. Acest subiect trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern”

Klaus Iohannis: „Am discutat cu premierul Tudose despre infrastructură. Acest subiect trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern”
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
12 Oct 2017   •   12:17

Președintele Iohannis a arătat că înainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentanții Guvernului participanți la eveniment, între care și premierul Mihai Tudose, despre infrastructură.

În opinia lui Iohannis, „infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern". 

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a afişat un zâmbet de mulţumire când a precizat că a avut discuţii cu premierul Mihai Tudose care l-a asigurat de îndeplinirea obiectivelor guvernului.

„În discuțiile pe care le-am avut am atins aceste subiecte și am primit toate promisiunile necesare", a arătat Iohannis.

Șeful statului a subliniat că imperativele pe care România le are în materie de infrastructură sunt necesare „nu numai ca industria auto să devină mai atractivă și mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient și în siguranță, pentru ca dezvoltarea României să se așeze pe baze solide și sănătoase".

Citiți și https://www.antena3.ro/actualitate/iohannis-si-tudose-prima-aparitie-impreuna-am-discutat-cu-premierul-despre-infrastructura-de-437558.html

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close