Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: ”Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru”

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: ”Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marți, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei, că ”această realizare contribuie cu certitudine la îmbunătăţirea vieţii în Bucureşti”.

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: ”Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru”
Sursa foto: Partidul Naţional Liberal/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    15 Sep 2020   •   13:38

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că această linie risca să devină un fel de legendă a amânărilor, însă a venit un Guvern hotărât care a vrut să dovedească faptul că astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes.

Este o mare realizare. Trebuie să recunoaştem acest lucru. Este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip de tip metrou din România. Sigur nu a fost uşor până aici şi această linie risca să devină aşa un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată a venit un Guvern hotărât care a dorit să dovedească faptul că şi astfel de lucrări pot fi finalizate cu succes şi iată că se inaugurează. Această realizare contribuie cu certitudine la îmbunătăţirea vieţii în Bucureşti. Este foarte important să se continue pe această linie.

Trebuie să ajungem şi cu infrastructura de transport în secolul 21. Oamenii îşi doresc infrastructură, mobilitatea devine din ce în ce mai importantă pentru fiecare român şi pentru asta Guvernul va trebui să insiste foarte mult şi eu voi insista foarte mult, pentru că avem nevoie de foarte multă infrastructură de transport, de comunicare”, a declarat marţi Klaus Iohannis la evenimentul de inaugurarea magistralei de metrou M5.

Linia de metrou Eroilor – Drumul Taberei a fost deschisă. Iohannis și Orban, primii în metroul inaugurat azi

Klaus Iohannis le-a transmis bucureştenilor care vor circula pe această linie de metrou să nu uite de măsurile de protecţie, precum purtarea măştii, igienizarea şi păstrarea distanţei.

Dragi bucureşteni vă rog să nu uitaţi când folosiţi ă această lini, masca, distanţa, igiena, pentru a trece cu bine prin această perioadă dificilă. Şi în final, domnule prim-ministru, domnule ministru vă aşteaptă multe, multe lucrări, unele începute care trebuie finalizate, unele planificate şi am discutat în metrou despre proiectele de extindere. Vă doresc mult succes, multă energie şi tuturor multă sănătate”, a mai spus preşedintele Iohannis. 

×
Subiecte în articol: Magistrală metrou Klaus Iohannis
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close