Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj important din SUA. "Intoleranţa aduce crimă și terorismul trebuie combătut în fiecare zi"

Klaus Iohannis, mesaj important din SUA. "Intoleranţa aduce crimă și terorismul trebuie combătut în fiecare zi"

Klaus Iohannis, mesaj important din SUA. "Intoleranţa aduce crimă și terorismul trebuie combătut în fiecare zi"
28 Sep 2015   •   08:36

"Am fost foarte mișcat să pășesc, la New York, pe locul fostelor Turnuri Gemene, acest spațiu al tragediei americane de la 11 septembrie 2001. Atunci, am fost cu toții martorii unui adevăr dureros și ai unei lecții categorice: intoleranța aduce crimă și terorismul trebuie combătut în fiecare zi. Lumea noastră nu trebuie să mai cadă pradă urii, care răpește vieți și mutilează destine. În toți acești ani, românii și-au arătat solidaritatea cu poporul american nu din obligație, ci din credința că libertatea este cea mai importantă valoare a omului și că rănile unei națiuni pot fi alinate doar prin solidaritate și prin acțiune concretă împotriva celor care atentează la valorile sale", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Klaus Iohannis se întâlneşte astăzi la Washington cu vicepreşedintele SUA Joe Biden



Ieri, preşedintele Iohannis a susţinut primul său discurs din cadrul Adunării Generale a ONU. În intervenţia sa, preşedintele a spus că România se va alătura eforturilor Naţiunilor Unite de a înlătura sărăcia în următorii 15 ani. În a doua sa intervenţie la Summitul ONU, Iohannis a vorbit şi despre criza refugiaţilor.





×
Subiecte în articol: SUA New York Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close