Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis mulţumeşte medicilor din Republica Moldova: "Au ajutat la salvarea de vieţi în pandemie, nu vom uita acest gest"

Klaus Iohannis mulţumeşte medicilor din Republica Moldova: "Au ajutat la salvarea de vieţi în pandemie, nu vom uita acest gest"

Președintele Klaus Iohannis a mulțumit medicilor din Republica Moldova pentru implicarea lor în combaterea pandemiei de la noi din țară, spunând că nu va uita acest gest.

Klaus Iohannis mulţumeşte medicilor din Republica Moldova: "Au ajutat la salvarea de vieţi în pandemie, nu vom uita acest gest"
Sursa foto: presidency.ro
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2021   •   12:36

"Am avut în acest an un dialog bilateral extrem de intens, pe toate palierele. Am avut discuții deosebit de fructoase în continuarea cooperării strânse cu doamne preşedinte.

Cum am spus, cu un nou Guvern și Parlament la Chișinău, eforturile noastre comune pentru reformă vor fi într-adevăr de substanță. 

Cooperarea pe linie guvernamentală a cunoscut un reviriment şi au fost întâlniri aplicate. 

Fructificăm oportunitățile în vederea cooperării bilaterale la nivel prezidenţial şi parlamentar.

Iohannis: "România şi Republica Moldova, unite printr-o legătură trainică"

Am dovedit că putem conlucra eficient, acordând sprijiin reciproc în situaţii dificile. Adresez mulțumiri doamnei președinte și medicilor pentru ajutorul generos, în momentele grele generate de pandemia de COVID.

Medicii din Republica Moldova au venit în România pentru a lupta în prima linie şi au ajutat la salvarea de vieţi. Nu vom uita acest gest”, a spus președintele Klaus Iohannis.

"România şi Republica Moldova sunt unite printr-o legătură extrem de trainică. România va rămâne în continuare cel mai apropiat prieten al Republicii Moldova", a continuat şeful statului.

Maia Sandu: "În 2021, Republica Moldova a simțit mereu umărul României alături"

La rândul său, Maia Sandu a mulțumit autorităților de la București pentru prijinul acordat Republicii Moldova.

"În 2021, Republica Moldova a simțit mereu umărul României alături, care ne-a ajutat să trecem mai ușor prin crize”, a spus, marţi, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

 

"Mă bucur că am reușit să fac această vizită în primul an de mandat, ca o confirmare în plus a relației speciale dintre Republica Moldova și România.

(...) În 2021 Republica Moldova a simțit mereu umărul României alături, care ne-a ajutat să trecem mai ușor prin crize. Datorită României, Republica Moldova a primit primele diații de vaccin anti-COVID-19.

Azi, cu peste 500.000 de doze România e cel mai mare donator de vaccin pentru noi", a afirmat președintele Republicii Moldova.

×
Subiecte în articol: pandemie Maia Sandu Klaus Iohannis
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close