Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Se pot găsi soluții convenabile în cazul Antena 3

Klaus Iohannis: Se pot găsi soluții convenabile în cazul Antena 3

Klaus Iohannis: Se pot găsi soluții convenabile în cazul Antena 3
17 Feb 2016   •   18:05

Președintele Klaus Iohannis a constatat, din discuții pe care le-a avut, că există deschidere la factorii de decizie în cazul Antena 3.

„Am constatat, din discuții pe care le-am avut, că există deschidere la factorii de decizie și se pot găsi soluții convenabile”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a exprimat, miercuri, o primă opinie în cazul ordinului de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Și premierul Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă.

Citiți și: Antena 3 condamnă intenția vădită de a suprima cinci institutii media


×
Subiecte în articol: post confiscat Antena 3 Klaus Iohannis
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close