Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă! Oana Zamfir: „Toate legile posibile au fost încălcate în această operațiune”

Kovesi, acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă! Oana Zamfir: „Toate legile posibile au fost încălcate în această operațiune”

Kovesi, acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă! Oana Zamfir: „Toate legile posibile au fost încălcate în această operațiune”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Feb 2019   •   20:15

Oana Zamfir, jurnalist Antena 3 și realizator „Exces de putere” și „Obiectiv” a vorbit joi seară la emisiunea „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”, despre dosarul Codruței Kovesi.

„Noi, cei de la „Exces de putere”, am făcut ancheta în legătură cu aceste servicii aeriene contractate pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa. Telespectatorii noștri sunt cei care știu cel mai bine șirul ilegalităților din această operațiune. Răspunsul oficial al Ministerului de interne pe baza documentelor pe care le-au mai găsit acum în ministere arată cât de profund este acest lanț de corupție absolută. Toate legile posibile au fost încălcate în această operațiune”, a declarat Oana Zamfir.

„Aducerea în țara a lui Nicolae Popa era o procedură simplă. În momentul în care se face extrădare două escorte de la Poliția Română pleacă cu o cursă obișnuită, de linie, șă-l aducă în țară pe condamnat. În cazul de față este singura excepție făcută de la această procedură vreodată”, a mai spus Oana Zamfir.

A fost închiriată o aeronavă care să-l aducă în țară pe Nicolae Popa. Poliția Română trebuia să facă această procedură, dar șeful Poliției Române a aflat de la televizor, în dimineața în care a venit la serviciu, că în cursul nopții a fost adus în țară Nicolae Popa.

Oana Zamfir: Avem documentele ilegalităţilor!

„Șeful Poliției Române a cerut explicații și a spus că e o operațiune secretă coordonată direct de doamna Kovesi”, a amintit Oana Zamfir.

Cristoiu, teorie-bombă despre planul lui Kovesi: „E o operațiune de victimizare”

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a fost citată, pentru vineri, la Secţia de investigare a magistraţilor, într-un dosar în care are calitatea de suspect pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Dosarul are legătură cu aducerea în ţară a fostului director al FNI Nicolae Popa, cercetările în acest caz fiind deschise în urma unui denunţ depus de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Vă amintim că Laura Codruţa Kovesi a anunţat că, în cursul serii de miercuri, a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, ea adăugând că este nevinovată.

Citiți și:

Câți ani de închisoare riscă Laura Codruța Kovesi

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close