Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruța Kovesi, audiată pe 7 martie la Parchetul General

Laura Codruța Kovesi, audiată pe 7 martie la Parchetul General

Laura Codruța Kovesi, audiată pe 7 martie la Parchetul General
Sursa foto: foto: Agerpres
28 Feb 2019   •   11:04

Laura Codruța Kovesi va fi audiată pe data de 7 martie la Parchetul General, la Secția de investigare a magistraților. E vorba de unul dintre dosarele penale, cel în care are calitatea de suspect. 

Citația către fosta șefă de la DNA a fost trimisă ieri. Kovesi va trebui să aducă explicații în fața magistraților în dosarul în care fost acuzată de abuz în serviciu, mărturie mincinoasă și luare de mită. 

În urmă cu câteva zile, îainte să plece la Bruxelles pentru a-și susține interviul pentru ocuparea funcției de procuror-șef european, Kovesi spunea că a venit și s-a supus acelei citații ce i-a ajuns acasă prin intermediul unui polițist. De asemenea, a făcut două cereri în ceea ce o privește pe Adina Florea, procurorul de caz, cea care investighează acest dosar. În acest dosar au fost citate mai multe persoane, în care și Sebastian Ghiță a fost audiat. 

Citește și: Laura Codruța Kovesi, cele mai multe voturi în Comisia LIBE pentru funcția de șef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

×
Subiecte în articol: audiata Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close