Antena 3 CNN Actualitate Lecţia de viaţă oferită de un taximetrist din Botoşani, care a găsit o sacoşă de rafie plină cu bani sub scaun

Lecţia de viaţă oferită de un taximetrist din Botoşani, care a găsit o sacoşă de rafie plină cu bani sub scaun

Un taximetrist din Botoşani a oferit o adevărată lecţie de viaţă, după ce a găsit o sacoşă de rafie plină cu bani sub scaunul maşinii.

Lecţia de viaţă oferită de un taximetrist din Botoşani, care a găsit o sacoşă de rafie plină cu bani sub scaun
Sursa foto: botosaneanul.ro
de Georgiana Adam    |    02 Aug 2023   •   11:19

Constantin Ionescu, taximetristul în vârstă de 63 de ani, din Botoşani, a povestit pentru jurnaliştii de la botosaneanul.ro cum a descoperit o adevărată avere, respectiv o sacoşă plină cu bani, după ce a dus cu taxiul un bătrân.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când taximetristul a luat un client, care şi-a uitat în maşină o sacoşă de rafie.

Citeşte şi: Un şofer din Suceava a primit o lecţie de civilizaţie, după ce a depăşit o coloană de maşini

Iniţial, taximetristul a crezut că bărbatul şi-a uitat plasa cu cumpărături, însă după ce a mai făcut o altă cursă a verificat sacoşa şi a descoperit că în interior se aflau aproximativ 40.000 de euro.

Când şi-a dat seama de amploarea pierderii suferite de bătrân, taximetristul a sunat de urgenţă la Dispecerat şi apoi s-a întors în locul în care l-a lăsat pe client pentru a-l căuta.

"Vreo 40.000 de euro cred că erau. În momentul în care am anunțat dispeceratul mi-au zis: bine că ați anunțat, dacă nu apare, mergeți la Poliție. Și tocmai bătrânul venise și m-au anunțat colegii: vezi că bătrânul te așteaptă. El era în față, eu în spate", a declarat Constantin Ionescu.

În prezenţa a doi colegi taximetrişti, bărbatul a înapoiat sacoşa plină cu bani bătrânului, care i-a mulţumit cu ochii în lacrimi.

×
Subiecte în articol: Botoșani taximetrist
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close