Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Suceava a primit o lecţie de civilizaţie, după ce a depăşit o coloană de maşini

Un şofer din Suceava a primit o lecţie de civilizaţie, după ce a depăşit o coloană de maşini

Un şofer din Suceava, care a vrut să depăşească o coloană de maşini şi să se bage în faţa tuturor celor care aşteptau civilizat, a primit o lecţie pe care o va ţine minte.

Un şofer din Suceava a primit o lecţie de civilizaţie, după ce a depăşit o coloană de maşini
Sursa foto: Facebook | StiriSuceava.net
de Alin Tarnovschi    |    28 Iul 2023   •   11:16

Totul s-ar fi întâmplat, în această dimineaţă, în cartierul Burdujeni din Suceava, acolo unde un şofer aflat la volanul unui autoturism marca Audi a încercat să depăşească, cu tupeu, alţi şoferi care aşteptau în coloană.

Din nefericire pentru el, un alt şofer, care a şi filmat întreaga scenă, a virat la stânga de pe o stradă laterală şi l-a blocat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, iniţial, şoferul cu Audi încearcă să îi facă loc celuilalt şofer, însă acesta îşi continuă drumul, încet, pentru a-l forţa pe bărbat să dea înapoi şi să reintre în coloană.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook StiriSuceava.net, iar comentariile nu au întârziat să apară.

"Bravo șoferului ce nu l-a lăsat, ar fi trebuit să fie luat permisul șoferului ce a întrat pe contrasens", a scris Andrei.

"Îl vezi cât e de bun ca sofer după cum da cu spatele", a comentat şi Ruben.

Burdujeni

Burdujeni

Publicată de StiriSuceava.net pe Vineri, 28 iulie 2023

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close