Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, după ce a văzut imaginile fraudei de la alegeri: „E motiv de anulare a alegerilor de la Sectorul 1 și Primăria Generală a Capitalei”

Lia Olguța Vasilescu, după ce a văzut imaginile fraudei de la alegeri: „E motiv de anulare a alegerilor de la Sectorul 1 și Primăria Generală a Capitalei”

Lia Olguța Vasilescu a reacționat în urma imaginilor publicate în exclusivitate de Antena 3. În imagini se observă cum mai mulți oameni, care ar fi membri a alianței USR-PLUS, umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1.

Lia Olguța Vasilescu, după ce a văzut imaginile fraudei de la alegeri: „E motiv de anulare a alegerilor de la Sectorul 1 și Primăria Generală a Capitalei”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    30 Sep 2020   •   23:59

Lia Olguța Vasilescu a postat un mesaj pe Facebook, în care comentează dur imaginile apărute în spațiul public. 

„E motiv de anulare a alegerilor de la Sectorul 1 si Primaria Generala a Capitalei foarte clar! Ne mai miram ca nu au vrut sa faca renumararea voturilor... Acum si sa se faca, nu mai conteaza dupa ce sacii au fost inlocuiti! Si mai avea tupeu Clotilde sa ceara puscarie pentru Tudorache!”, este mesajul transmis de Lia Olguța Vasilescu pe Facebook. 

Imagini șocante cu membrii USR-PLUS care umblă la sacii cu voturi

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri seară, în exclusivitate la Sinteza Zilei imaginile de pe camerele de supraveghere, în care se vede cum mai multe persoane, care ar fi membri USR-PLUS, umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1. 

Un invitat prezent în platoul emisiunii susține că recunoaşte persoanele respective ca fiind membri USR-PLUS. 

Citește și IMAGINILE FRAUDEI LA ALEGERI: Presupuşi membri USR-PLUS umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu frauda alegeri
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close