Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguţa Vasilescu îl ignoră pe Iohannis: ''Târgul de Crăciun respectă condiţiile. Suntem în legalitate 100%''

Lia Olguţa Vasilescu îl ignoră pe Iohannis: ''Târgul de Crăciun respectă condiţiile. Suntem în legalitate 100%''

Primarul Craiovei îi răspunde preşedintelui Klaus Iohannis după ce şeful statului a criticat organizarea târgului de Crăciun. Lia Olguţa Vasilescu spune că târgul de la Crăciun de la Craiova respectă toate condiţiile şi că oamenii trebuie să se bucure de spiritul sărbătorilor.

Lia Olguţa Vasilescu îl ignoră pe Iohannis: ''Târgul de Crăciun respectă condiţiile. Suntem în legalitate 100%''
de Iulia Gorgorin    |    19 Noi 2020   •   23:00

Organizarea târgurilor de Crăciun devine istorie în multe oraşe din ţară.

Dacă autoritățile din Buzău şi Piatra Neamţ au fost nevoite să renunțe la aceste târguri, primarul Craiovei se opune acestei măsuri

''Respectăm absolut toate condiţiile legale, nu văd de ce ar trebui să renunţăm la aceste căsuţe, pentru că se respectă regulile respectate de comcercianţii care au chioşcuri în Craiova, care au alte tipuri de magazine, deci, suntem în legalitate 100%. Cred că oamenii totuşi trebuie să se bucure de spiritul sărbătorii de Crăciun, care este cea mai mare sărbătoare creştină'', a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că organizarea târgurilor de Crăciun în plină pandemie este „imposibilă şi inoportună”

„După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună. (...) Da, aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza”, a declarat Klaus Iohannis în conferință de presă de la Palatul Cotroceni.

''Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele'', a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Citiţi şi: Pandemia taie fondurile pentru iluminatul festiv de Sărbători

sursa: Facebook/ Lia Olguța Vasilescu

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close