Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după decizia de reluare a procesului: ”Nu am câștigat nimic, telenovela continuă”

Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după decizia de reluare a procesului: ”Nu am câștigat nimic, telenovela continuă”

Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după decizia de reluare a procesului: ”Nu am câștigat nimic, telenovela continuă”
Sursa foto: Foto: Lia Olguta Vasilescu/Facebook
04 Noi 2016   •   16:08

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, într-o intervenție telefonică la 100 de minute, de la Antena 3, că decizia Curții de Apel București, de a trimite dosarul acesteia înapoi la tribunal, a fost luată ca urmare a unui ”viciu de procedură”.

”CAB a trimis astăzi dosarul spre judecare la Tribunalul București, după ce instanța de la tribunal a decis returnarea dosarului la DNA pentru încălcarea dreptului la aparare, dar a omis să citeze procurorul DNA după cinci zile. Azi, DNA a atacat decizia Tribunalului București pentru vicii de procedură.  (...) Au mers strict pe procedură, că ei (DNA) nu au fost citați în cinci zile”, a explicat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

”Nu am câștigat nimic, telenovela continuă. O luăm de la capăt”, a precizat primarul Craiovei.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis, vineri, contestaţia formulată de DNA împotriva deciziei prin care Tribunalul Capitalei hotărâse să restituie procurorilor dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupţie primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a fost trimisă în judecată pe 19 iulie, fiind acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracţiuni) şi spălare de bani (două infracţiuni).

Procurorii DNA au solicitat Tribunalului Bucureşti luarea măsurii controlului judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu, pe motiv că aceasta a încercat discreditarea unui martor denunţător din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close