Antena 3 CNN Actualitate Lista tinerelor dispărute în România înainte de crima din Ghimpați

Lista tinerelor dispărute în România înainte de crima din Ghimpați

Șapte tinere, cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, au dispărut în ultimele săptămâni, înaintea oribilei crime din Ghimpați (Giurgiu), acolo unde o tânără neidentificată până acum a fost bătută, legată cu sârmă, băgată într-un geamantan și incendiată.

Lista tinerelor dispărute în România înainte de crima din Ghimpați
de Carmina Pricopie    |    03 Noi 2020   •   19:30

Vineri, 30 octombrie 2020, pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din județul Giurgiu, o tânără în vârstă de aproximativ 20-30 de ani a fost omorâtă într-un mod cumplit,

Din nefericire, identitatea fetei ucise nu a putut fi stabilită până în prezent, anchetatorii continuând cercetările pentru a afla cine era tânăra.

În ultimele săptămâni, până în ziua oribilei crime, șapte tinere au fost date dispărute în diferite județe ale țării.

Lorena Bene, dispărută în Arad pe 19 septembrie

"La data de 19 septembrie, BENE LORENA, de 18 de ani, a plecat de la domiciliul său de pe strada Constanța din municipiu și de atunci nu se știe nimic despre ea.

Tânăra are următoarele semnalmente: 1,73 m., 75 de kg., păr șaten cu șuvițe, până la nivelul umerilor și ochi căprui.

Poartă ochelari de vedere. La momentul dispariției era îmbrăcată în pantaloni jeans negri, pantofi sport de culoare verde și roșu, o geacă fâș verde cu albastru. Avea asupra ei un rucsac verde-gri-alb", au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Suneta Lingurar, dispărută în Cluj pe 26 octombrie

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, LINGURAR SUNETA, în vârstă de 20 ani, din comuna Sânpaul, sat Sumurducu, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, părul brunet, ochi căprui, fața rotundă.

La momentul plecării aceasta purta pulover de culoare neagră, vestă din imitație de piele de culoarea negră cu guler de blană, tot de culoare neagră, fustă lungă de culoare maro și încălțăminte de culoare albă", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Alina Maria Hodrea, dispărută în Cluj pe 26 octombrie

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, HODREA ALINA-MARIA, în vârstă de 16 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 60 kg, părul brunet, ochi căprui, tenul deschis la culoare.

La momentul plecării aceasta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare gri cu model tăiat în zona genunchilor și încălțăminte tip sport de culoare închisă", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Narcisa Elena Iacomi, dispărută în Piatra-Neamț pe 28 octombrie

Narcisa Elena Iacomi, o adolescentă în vârstă de 17ani, instituționalizată în Complexul de Servicii "Elena Doamna" Piatra-Neamț, este căutată de polițiști după ce, în dimineața de 28 octombrie, la ora 06.00, a plecat din unitate fără bilet de voie și nu a mai revenit

Narcisa Elena Iacomi are 1,60 m, 50 de kilograme si parul blond. În momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou și colanți de culoare închisă.

Ioana Adelina Chituță, dispărută în Deva pe 28 octombrie

Miercuri, în jurul orei 22:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din comuna Șoimuş cu privire la faptul că, la data 28.10.2020, în jurul orei 14:00, minora CHITUȚĂ IOANA ADELINA, de 14 ani, din satul Bejan, comuna Șoimuș, (aflată în plasament) a plecat de la domiciliu către un liceu din Deva, unde a participat la orele de antrenament sportiv, iar la ora 18.00 aceasta trebuia să revină la domiciliu, însă nu a mai ajuns.

În urma investigațiilor, poliţiştii au stabilit faptul că minora a părăsit antrenamentul în jurul orei 17.00, înainte de finalizarea cursului, motivând că trebuie să viziteze o rudă (deplasându-se într-o direcție necunoscută).

Minora are aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, aproximativ 50 de kg., păr vopsit roșcat de lungime medie, ochi căprui, are ca semn distinctiv o aluniță în frunte, iar la data plecării era îmbrăcată cu o geacă din material de culoare neagră cu glugă și blăniță, pantaloni de culoare neagră şi pantofi sport, de culoare albă.

Andreea Ionela Andronic, dispărută în Botoșani pe 29 octombrie

Andreea Ionela Andronic, o fată de 14 ani din comuna botoșăneană Răuseni, care locuiește fără forme legale împreună cu mama sa, a plecat în loc necunoscut, fără a mai reveni.

Semnalamentele sale sunt următoarele: circa 1,70 m înălțime, aproximativ 70 de kilograme, păr șaten și ochi căprui.

În momentul în care a plecat de acasă, aceasta era îmbrăcată pantaloni albaștri și pulover negru, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu talpă albă.

De asemenea, o tânără din București este dispărută de mai bine de zece zile, după ce a plecat la magazin să cumpere pâine și nu s-a mai întors.

Mihaela, o tânără mămică din București, a dispărut fără urmă după ce a plecat să cumpere pâine

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close