Antena 3 CNN Actualitate Mihaela, o tânără mămică din București, a dispărut fără urmă după ce a plecat să cumpere pâine

Mihaela, o tânără mămică din București, a dispărut fără urmă după ce a plecat să cumpere pâine

Mihaela Matei, o tânără în vârstă de 33 de ani, din București, mamă a unui copil de zece ani, a dispărut fără urmă de mai bine de zece zile, după ce a plecat de acasă să cumpere pâine și nu s-a mai întors.

Mihaela, o tânără mămică din București, a dispărut fără urmă după ce a plecat să cumpere pâine
Sursa foto: Antena 3 / Facebook
de Carmina Pricopie    |    03 Noi 2020   •   13:45

Mihaela Matei locuieste în Sectorul 4 din București, iar pe 24 octombrie a fost văzută ultima dată de familia sa, atunci când a plecat la un magazin din cartier pentru a cumpăra pâine și nu s-a mai întors.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14.00, Mihaela anunțându-și mama că pleacă să cumpere pâine. De atunci însă, Mihaela Matei nu a mai dat niciun semna de viață până la sfârșitul săptămânii trecute.

Tânăra și-ar fi sunat mama de pe un număr privat și a anunțat-o că va veni acasă pentru a-și lua haine, însă nu a venit.

Speriată de cazul tinerei de la Giurgiu care a fost incendiată pe marginea unui drum, mama Mihaelei a depus o plângere la Poliție prin care a reclamat dispariția fiicei sale.

Mihaela Matei are o înălțime de 1,57 cm, greutate de aproximativ 55-60 de kilograme, ochii căprui și părul brunet.

La data la care a plecat de acasă, tânăra de 33 de ani era îmbrăcată cu un hanorac verde cu glugă și o pereche de blugi de culoare albastră.

Toți cei care au informații care ar putea duce la găsirea tinerei mame sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112.

Portretul robot al femeii ucise. Amănuntul şocant referitor la dentiţia victimei

Cu toate că tânăra dispărută în București seamănă cu portretul-robot creat de anchetatori în cazul crimei din Giurgiu, surse din Poliție au explicat că tânăra mămică dispărută în Capitală nu este tânăra ucisă și incendiată în Giurgiu.

Anchetatorii caută, în continuare, informații despre tânăra omorâtă. Este vorba despre o femeie cu vârsta de 20-30 ani, înălţimea între 160 şi 165 centimetri, greutate de 50 - 55 kilograme.

Victima avea părul şaten, drept, de lungime medie, urechi mici şi depărtate şi dinţi într-o stare bună, fără carii, însă cu incisivul mic din dreapta-sus lipsă.

Ca și în cazul tinerei dispărute în București, toți cei care au informații despre tânăra ucisă în Giurgiu pot suna la numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: București disparuta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close