Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: Amenințările lui Iohannis le-am văzut doar prin filme

Liviu Dragnea: Amenințările lui Iohannis le-am văzut doar prin filme

Liviu Dragnea: Amenințările lui Iohannis le-am văzut doar prin filme
14 Mai 2018   •   14:30

Liviu Dragnea a declarat, în contextul amenințării lui Klaus Iohannis la adresa premierului Dăncilă, că „astfel de expresii și amenințări le-am văzut prin filme”. 

Întrebat dacă ia în calcul suspendarea președintelui Iohannis, Liviu Dragnea a spus că nu ia în considerare acest lucru. 

În ceea ce privește politica externă, Liviu Dragnea a vorbit despre mandatul reprezentantului diplomatic al României la Bruxelles, pe care îl cataloghează ca fiinul unul „foarte echilibrat”. „Președintele Iohannis ori l-a citit și nu-l interesează, ori la citit și știa că trebuie să atace”.

„Mandatul primit de reprezentantul diplomatic al României la Bruxelles a fost un mandat foarte echilibrat. Eu cred că ministrul de Externe ar trebui să vorbească mult mai clar despre ceea ce conținea acest mandat, un mandat echilibrat din partea României. Președintele Iohannis ori l-a citit și nu-l interesează, ori la citit și știa că trebuie să atace. Am văzut că Iohannis a început să vorbească despre faptul că noi suntem antieuropeni. Eu îi pun o întrebare foarte serioasă A fi pro american înseamnă, în viziunea lui, a fi antieuropean. Este o întrebare la care poate da un răspuns nu după ureche, așa cum prezintă datele mincinoase. În ceea ce privește convocarea la ordin a ministrului de Externe e o decizie pe care o va lua doamna premier după o discuție cu domnul Meleșcanu. La singura întâlnire pe care am avut-o la Cotroceni după instalarea guvernului condus de doamna Dăncilă s-a convenit că președintele sau consilierii nu convoacă și nu cer miniștrilor să vină la întâlnire la Cotroceni, ci e o discuție care trebuie să aibă loc între președinte și prim-ministru. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată”, a declarat liderul Camerei Deputaților. 

×
Subiecte în articol: filme Iohannis Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close