Antena 3 CNN Actualitate Liviu Negoiţă, un primar bogat: Are vilă de un milion de dolari la Baloteşti, pe malul lacului

Liviu Negoiţă, un primar bogat: Are vilă de un milion de dolari la Baloteşti, pe malul lacului

Liviu Negoiţă, un primar bogat: Are vilă de un milion de dolari la Baloteşti, pe malul lacului
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Mai 2011   •   09:27

Modestie în declaraţia de avere, opulenţă în realitate. Este cazul primarului sectorului 3, democrat-liberalul Liviu Negoiţă.  Vila pe care a ridicat-o la Baloteşti, pe malul lacului, arată că este un om bogat şi potrivit presei a fost evaluată la un milion de dolari. În aceeaşi zonă, Negoiţă mai deţine câteva terenuri foarte valoroase.

Primarul sectorului 3 are o casă de 385 de metri pătraţi, cu ieşire la lac şi ponton pentru bărci la Baloteşti, la câţiva kilometri distanţă de Drumul Naţional 1. Vecinii ştiu bine al cui este impresionantul imobil.

În Baloteşti, preţul unui metru pătrat de teren este de aproximativ 1000 de euro, în zona lacului. Negoiţă are 3 loturi de teren, care se întind pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi.

Liviu Negoiţă a câştigat puţin peste 50.000 de lei, în 2010. Pe lângă aceştia a primit, lunar, 1.200 de euro din închirierea unui apartament. Edilul Sectorului 3 a mai încasat 200.000 de euro din vânzarea unui apartament şi are 200.000 de lei în diferite conturi, precum şi acţiuni la un centru medical.

Soţia lui câştigă, anual, peste 390.000 de lei. Liviu Negoiţă este o figură importantă în PDL. În 2009, a fost desemnat de preşedinţele Traian Băsescu pentru a ocupa funcţia de premier.

 



×
Subiecte în articol: liviu negoita vila declaratie de avere
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close