Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai multe familii riscă să rămână pe drumuri în toiul iernii. Ce s-a întâmplat cu apartamentele în care locuiau

Mai multe familii riscă să rămână pe drumuri în toiul iernii. Ce s-a întâmplat cu apartamentele în care locuiau

Mai multe familii riscă să rămână pe drumuri în toiul iernii. Ce s-a întâmplat cu apartamentele în care locuiau
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    26 Ian 2017   •   08:29

Mai multe familii dintr-o comună din judeţul Argeş riscă să rămână pe drumuri în toiul iernii după ce apartamentele în care locuiau au fost scoase la licitaţie de Fisc.

Institutul Pomicol este proprietarul locuinţelor, dar din cauză că are datorii la bugetul de stat, ANAF a început procedurile de executare pentru a-şi recupera banii.

30 de apartamente și garsoniere ale Institutului Pomicol Mărăcineni au fost scoase la vânzare de către ANAF.

Angajaţii institutului care locuiesc în aceste case de zeci de ani sunt disperați spun că nu vor pleca din case orice ar fi.

Oamenii au contestat în instanță decizia ANAF de a le scoate caselel la licitaţie, iar șapte dintre ei au câștigat. Restul încă așteaptă deciziile, însă procesul este programat în aceeași zi cu licitația prin care ANAF le vinde casele.

Institutul Pomicol are o datorie la stat de peste 270.000 de lei, acumulată din 2012. Iar o parte din bani a fost recuperată după ce Finanțele au găsit firme care aveau de făcut plăți către instituția de cercetare.

×
Subiecte în articol: apartamente Argeş licitatie ANAF
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close