Antena 3 CNN Actualitate Locale Șase indivizi au bătut un bărbat pe stradă, în Sectorul 1 din București. Motivul conflictului spontan

Șase indivizi au bătut un bărbat pe stradă, în Sectorul 1 din București. Motivul conflictului spontan

Șase bărbați, cu vârste între 18 și 53 de ani, au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au bătut un bărbat pe o stradă, în Sectorul 1 din București.

Șase indivizi au bătut un bărbat pe stradă, în Sectorul 1 din București. Motivul conflictului spontan
Sursa foto: Politia Romana
de Mia Lungu    |    20 Mar 2024   •   16:32

Polițiștii din București au pus în aplicare, marți, patru mandate de aducere, emise pe numele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, cercetați într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În aceeași zi, pe o stradă din Sectorul 1, mai multe persoane ar fi bătut un bărbat, după care au fugit cu o mașină.

Polițiștii au identificat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, aceasta având mai multe urme de lovire. Din cercetări, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit, în mod repetat, de către șase persoane, fiind tulburată, astfel, ordinea și liniștea publică.

De asemenea, a fost prins în trafic, la scurt timp de la comiterea faptei, autoturismul implicat în eveniment.

Persoanele care se aflau în mașină au fost duse la audieri, iar din cercetări s-a stabilit că două dintre acestea, un tânăr în vârstă de 19 ani și un bărbat, în vârstă de 53 de ani, ar fi bătut victima.

De asemenea, la bătaie ar mai fi participat alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani. Și aceștia au fost duși la audieri.

Cei șase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, victima nu îi cunoștea pe agresori. Conflictul a pornit din momentul în care bărbatul vătămat conducea, iar cei șase agresori se deplasau pe carosabil și au refuzat să se dea din fața autovehiculului victimei.

×
Subiecte în articol: București sectorul 1 batut strada conflict
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close