Antena 3 CNN Actualitate Locale Nouă copii și trei adulți au ajuns la spital, cu toxiinfecție alimentară, după ce au fost la un botez, în Bistrița Năsăud

Nouă copii și trei adulți au ajuns la spital, cu toxiinfecție alimentară, după ce au fost la un botez, în Bistrița Năsăud

Cinci copii și trei adulți din Bistrița-Năsăud au fost transportați, marți, la spital cu simptomele unei toxiinfecții alimentare, după ce au fost la un botez. Luni seara, alți patru copii, care au participat la același eveniment, au ajuns la spital.

Nouă copii și trei adulți au ajuns la spital, cu toxiinfecție alimentară, după ce au fost la un botez, în Bistrița Năsăud
de Mia Lungu    |    11 Iul 2023   •   11:24

Incidentul a avut loc marți în localitatea Dumitrița. Cinci copii și trei adulți din gospodării diferite au fost transportați la spital. Ei prezintă simptomele unei toxiinfecții alimentare, susțin reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud. 

La fața locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. 

Din primele informaţii, persoanele care prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară - patru copii, două femei şi un bărbat - ar fi participat la un botez în cursul zilei de duminică, 9 iulie, iar ulterior au apărut stările de greaţă, vărsături, diaree şi febră.

Citește și: 21 de turiști, printre care și copii, au ajuns la spital după ce au mâncat la o pensiune din Costinești

Alţi cinci copii din Dumitriţa, cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani, care de asemenea ar fi fost la acel botez, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară în cursul serii de luni, a precizat managerul SAJ Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi, pentru Agerpres.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close