Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit Daniela, tânăra izbită de un copac în timp ce era trasă cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş

A murit Daniela, tânăra izbită de un copac în timp ce era trasă cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş

Daniela, tânăra în vârstă de 21 de ani, grav rănită după ce a fost izbită de un copac în timp ce era trasă cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş, a murit în această dimineaţă.

A murit Daniela, tânăra izbită de un copac în timp ce era trasă cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş
Sursa foto: Facebook
de Codruț Rebic    |    04 Feb 2022   •   09:49

Daniela era în moarte cerebrală şi era ţinută în viaţă doar de aparate, însă familia a sperat într-o minune. Medicii chiar au solicitat acordul părinţilor pentru o prelevare de organe, însă aceştia au refuzat, crezând că Daniela îşi va reveni.

Din nefericire, tânăra de 21 de ani a fost deconectată de la aparate, în această dimineaţă, şi s-a stins din viaţă.

Ea suferise răni extrem de grave în urma accidentului produs pe 20 ianuarie, în zona Luna Şes, atunci când, în încercarea de a se distra alături de mai mulţi prieteni, s-a urcat pe un colac improvizat, respectiv o cameră auto, ce era tractat de o maşină.

Familia şi prietenii s-au rugat zile în şir la o minune pentru ca Daniela să îşi revină, însă rănile suferite au fost fatale, iar tânăra nu s-a mai trezit niciodată.

În acelaşi accident a murit şi Sergiu, un tânăr în vârstă de 35 de ani, care se afla pe acelaşi colac tras de maşină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doi tineri au murit după cumplitul accident Negreşti-Oaş

Tragedia s-a produs pe 20 ianuarie, atunci când un tânăr de 26 de ani din Negreşti-Oaş, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franţa, a tractat trei tineri pe un colac şi o cameră auto.

Cei trei tineri, respectiv un bărbat de 35 de ani şi două tinere ambele în vârstă de 21 de ani, s-au izbit violent de un copac de pe marginea drumului, din cauza vitezei.

Sergiu, bărbatul de 35 de ani, a murit pe loc, în timp ce Daniela şi prietena ei au ajuns de urgenţă la spital.

Din cauza gravității rănilor, medicii au luat decizia de a o transfera pe Daniela la Spitalul Județean din Baia Mare. Starea pacientei a fost critică, fiind transferată la Baia Mare în comă de gradul 4, fiind intubată pe Secția de Terapie Intensivă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

×
Subiecte în articol: Negrești-Oaș Satu Mare accident
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close