Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Argeș. Autoritățile au activat codul roșu de intervenție. Cel puțin 14 persoane au fost rănite

Accident grav în județul Argeș. Autoritățile au activat codul roșu de intervenție. Cel puțin 14 persoane au fost rănite

Accident grav în județul Argeș. Autoritățile au activat codul roșu de intervenție. Cel puțin 14 persoane au fost rănite
02 Sep 2016   •   08:43

A fost cod roşu de intervenţie în judeţul Argeş, după ce două autobuze care transportau muncitori de la Uzina Dacia au fost implicate într-un accident rutier.

14 oameni din cei 80 care se aflau în cele două autobuze au fost răniţi şi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au fost trimise 20 echipaje de intervenţie. Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza nerespectrii distanţei regulamentare.

Haosul s-a declanșat pe raza comunei argeşene Vulturești, la 18 kilometri de fabrica de automobile din Mioveni. Autobuzele circulau unul după altul, iar cel din față a frânat brusc. Șoferul aflat în spatele lui nu a mai reușit să îl evite și impactul a fost violent.

În cele două autobuze se aflau 80 de muncitori care ieşiseră din schimbul doi.

Autorităţile au instituit codul roşu, iar pompierii au intervenit la locul accidentului cu 20 de ambulanțe. Au transportat de urgenţă la spital 14 oameni care au fost răniţi mai grav.

Şoferul care a provocat accidentul va fi operat în această dimineață.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close