Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de 18 ani, spulberat pe un drum din Prahova de un tânăr care se urcase la volan beat și drogat

Băiat de 18 ani, spulberat pe un drum din Prahova de un tânăr care se urcase la volan beat și drogat

Un băiat de 18 ani a murit, noaptea trecută, după ce a fost spulberat de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani care se afla sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice.

de Cristi Georgescu    |    05 Iun 2023   •   12:11

Accident rutier, duminică noaptea, pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița. Un tânăr de 18 ani, care mergea pe marginea drumului, ar fi fost lovit în plin de către un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care s-a urcat băut și drogat la volan. 

Pietonul a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, în cursul dimineții, pietonul a fost declarat decedat. 

Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentul, însă a fost găsit, în această dimineață, de polițiști. Când a fost testat cu alcooltestul, aparatul a indicat valoarea de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

Șoferul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore iar ulterior pe numele său se va stabili o măsură preventivă. Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

×
Subiecte în articol: Ciupelnița prahova accident
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close