Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu doi morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnit violent, în județul Constanța

Accident cu doi morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnit violent, în județul Constanța

Un accident rutier cumplit s-a produs in această dimineaţă, în localitatea Corbu din judeţul Constanţa. Doi şoferi au murit după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit violent.

Accident cu doi morți și doi răniți, după ce două mașini s-au ciocnit violent, în județul Constanța
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    02 Sep 2022   •   10:20

Impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 66 de ani.

Tragedia s-a produs pe DJ 226, la intersecţia cu strada Morii, în această dimineaţă, după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes nu a oprit la indicatorul STOP şi a intrat în plin într-un autoturism marca Dacia Duster în care se aflau doi bărbaţi şi un adolescent.

În timpul impactului extrem, Dusterul s-a răsturnat, iar alţi trei pasageri aflaţi în maşină au rămas prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Medicii care au intervenit imediat nu au mai reuşit să salveze şoferii care au fost găsiţi în stop cardiorespirator, deşi i-au resuscitat zeci de minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Celelalte două victime, printre care și un băiat de 15 ani aflat în Duster, cu fracturi şi multiple traumatisme au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Accidentul din Corbu, în care doi oameni au murit pe loc, a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul produs astăzi în comuna Corbu din Constanţa, în urma căruia doi oameni au murit pe loc, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Mai multe echipaje SMURD au ajuns în scurt timp la locul accidentului, precum şi o asistentă care locuieşte în zonă şi care se afla în timpul liber. Toţi salvatorii au încercat să îi resusciteze pe cei doi bărbaţi găsiţi în stop cardio-respirator, însă toate eforturile au fost în zadar.

Astăzi, în jurul orei 8:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în localitatea Corbu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 66 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, a pasagerului din față de 44 de ani și rănirea gravă a pasagerului din spate de 15 ani, toți din cel de-al doilea autoturism.

Totodată a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto din primul autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Corbu Constanța accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close