Antena 3 CNN Actualitate Locale Accidentul cu doi morţi din Lumina a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul cu doi morţi din Lumina a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul în care doi oameni au murit în Lumina, judeţul Constanţa, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism nu opreşte într-o intersecţie, iar chiar în acel moment, şoferul altui autoturism se afla în depăşirea TIR-ului, într-o zonă în care depăşirea era interzisă.

de Cătălina Buzoianu    |    04 Mai 2023   •   11:33

Accidentul s-a produs pe strada principală din comuna Lumina din judeţul Constanţa, ieri, în jurul orei 15.20, atunci când şoferul unui autoturism nu a oprit la indicatorul stop şi a pătruns în intersecţie.

Chiar în acel moment, şoferul unui autoturism se afla în depăşirea unui TIR, chiar în apropierea unei treceri de pietoni.

Impactul a fost devastator pentru prima maşină, în care se afla şoferul de 54 de ani şi o femeie de 37 de ani, care a fost lovită atât de primul autoturism, cât şi de TIR.

Citeşte şi: Un bărbat și o femeie au murit, după un accident grav cu șase victime, între două mașini și un TIR cu cereale, în Constanța

"La data de 3 mai, în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani.

În urma accidentului rutier au decedat o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 54 de ani.  Alte două persoane au fost ușor rănite. Conducătorii auto au fost testați cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close