Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat și o femeie au murit, după un accident grav cu șase victime, între două mașini și un TIR cu cereale, în Constanța

Un bărbat și o femeie au murit, după un accident grav cu șase victime, între două mașini și un TIR cu cereale, în Constanța

Doi oameni au murit după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent de un TIR încărcat cu cereale, în localitatea Lumina, de lângă Năvodari, iar alți doi, grav răniți, au fost duși la spital. În total șase victime a făcut impactul îngrozitor dintre cele trei mașini. 

Un bărbat și o femeie au murit, după un accident grav cu șase victime, între două mașini și un TIR cu cereale, în Constanța
de Mia Lungu    |    Cătălina Buzoianu    |    03 Mai 2023   •   16:44

Martorii spun că șoferii nu ar fi avut viteză, iar în urma impactului s-a auzit o bubuitură mare.

Scenă morții de la locul accidentului i-a șocat până și pe salvatori. Mașinile erau făcute praf, după impactul cu camionul uriaș. Localnicii îngroziți erau în stradă, în stare de șoc. Tot ce-au putut spune anchetatorilor e că una dintre mașini era de la regia județeană de Apă.

Sătenii din Lumina și-au pus mâinile-n cap când au văzut tragedia. Cineva a avut putere să sune la 112, iar ISU Dobrogea a trimis toate echipajele disponibile în zonă. Șapte mașini de intervenție și prim-ajutor și elicopterul SMURD au fost redirecționate între Lumina și Năvodari.

Citește și: Maşină strivită de un TIR, un bărbat a murit pe loc, după un teribil accident în Constanţa

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Într-unul din autoturisme erau 4 victime, 3 dintre acestea încarcerate, una conștientă, celelalte două în stare de inconștiență.

S-a procedat la extragerea celor 3 persoane, două în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate au fost declarate decedate la sfarsitul protocolului. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani și o femeie de 38 de ani.

Două victime rănite grav au plecat către Spitalul de Urgență din Constanța. 

Ancheta a fost preluată de către ofițerii de la Rutieră, care urmează să stabilească gradul de vinovăție al fiecăruia dintre șoferi. 

Se pare că unul dintre conducătorul unui autoturism ar fi încercat să-l depășească pe al doilea, în timp ce TiR-ul venea către ei.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

×
Subiecte în articol: masini TIR Constanța victime
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close