Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă un accident feroviar: TIR încărcat cu lemne răsturnat, după ce a fost lovit în plin de un tren cu călători, în Prahova

Încă un accident feroviar: TIR încărcat cu lemne răsturnat, după ce a fost lovit în plin de un tren cu călători, în Prahova

Un alt accident feroviar a avut loc la noi în ţară. De data aceasta în Prahova, un TIR încărcat cu lemne a fost lovit în plin de un tren în care se aflau 50 de călători. 

Încă un accident feroviar: TIR încărcat cu lemne răsturnat, după ce a fost lovit în plin de un tren cu călători, în Prahova
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Georgescu    |    01 Apr 2023   •   09:22

Din primele informații, autotrenul a traversat calea ferată care nu avea barieră. Trenul a lovit una dintre remorci, iar TIR-ul s-a răsturnat cu tot cu încărcătură. 

Patru dintre pasagerii din tren au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au lovit și au suferit atacuri de panică.

Impactul s-a produs între stațiile Blejoi și Făget. 

Trenul 10257 aparține unui operator privat, iar în vagoane erau aproximativ 50 de călători. Doar patru dintre aceștia au primit îngrijiri la fața locului, însă au refuzat transportul la spital. 

După aproximativ 50 de minute, trenul și-a continuat parcursul. 

Oamenii din zonă spun că accidentul putea fi evitat dacă trecerea de cale ferată avea bariere. 

În urma impactului, trenul a suferit o avarie la compartimentul motor, însă garnitura a fost pusă în mișcare după cercetări. 

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

×
Subiecte în articol: accident feroviar prahova
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close