Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, cu trei mașini, după ce un șofer nu a oprit la STOP, într-o intersecție din Hădăreni, Mureș

Accident grav, cu trei mașini, după ce un șofer nu a oprit la STOP, într-o intersecție din Hădăreni, Mureș

Un accident grav a avut loc luni dimineață, în localitatea Hădăreni din județul Mureș, după ce un șofer cu o autoutilitară a ignorat semnalul STOP și a intrat cu viteză într-o intersecție, lovind două mașini.

Accident grav, cu trei mașini, după ce un șofer nu a oprit la STOP, într-o intersecție din Hădăreni, Mureș
de Sorin Tantos    |    19 Iun 2023   •   09:38

O autoutilitară albastră Volkswagen venea de pe strada Rodnei, drum fără prioritate. La intersecție cu strada Iuliu Maniu avea STOP. Bărbatul, care nu cunoștea drumul, fiind din localitatea Cluj, a ignorat semnalul STOP și a intrat în intersecție cu viteză. Acesta a izbit din lateral o dubă galbenă, a unei companii de curierat, condusă de un bărbat de 33 de ani din Band, pe care a răsturnat-o.

În accident a mai fost lovit și un autoturism condus de o femeie de 26 de ani, din Ungheni.

Bărbatul care conducea duba galbenă a fost rănit grav. Și femeia de 26 de ani a fost rănită. Aceștia 2 au fost transportați La UPU SMURD Târgu Mureș.

Toți cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Mașină oprită pe banda unu a autostrăzii, lovită în plin de un TIR, lângă Sibiu. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în jurul orei 06:00 la un accident rutier produs în localitatea Hădăreni.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii Punctului de lucru Luduș, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD B2, o ambulanță C1 -Terapie Intensivă Mobilă și două ambulanțe SAJ, împreună cu SVSU Luduș.

Două dintre cele cinci persoane implicate în accident au fost preluate de echipajele medicale SMURD, suferind leziuni, cod galben medical. 

Echipajele au executat manevre de descarcerare pentru cea de-a treia persoană implicată, cod roșu medical. Două persoane sunt de cod verde medical.

S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor.

×
Subiecte în articol: accident sofer intersectie Hădăreni mures
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close