Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină oprită pe banda unu a autostrăzii, lovită în plin de un TIR, lângă Sibiu. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

Mașină oprită pe banda unu a autostrăzii, lovită în plin de un TIR, lângă Sibiu. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

Un TIR a lovit o mașină oprită pe Autostrada Sibiu - Sebeș, luni dimineața, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, proiectând-o în parapetul marginal. Femeia care conducea mașina a fost transportată la spital.

Mașină oprită pe banda unu a autostrăzii, lovită în plin de un TIR, lângă Sibiu. O femeie a ajuns la spital în stare gravă
de Mia Lungu    |    19 Iun 2023   •   09:07

Polițiștii Biroului BPA A1 au intervenit luni dimineața la un accident rutier produs pe A1, km. 251, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, pe sensul Sibiu – Sebeș.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un ansamblu TIR, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, era oprit pe banda 1, proiectându-l în parapetul marginal", spun reprezentanții Poliției Sibiu.

În urma accidentului, femeia care conducea mașina, o sibiancă în vârstă de 32 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Echipajele SMURD au preluat victima conștientă. Femeia a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut.

Citește și: Scandal la STB, după ce o bucată dintr-o șină de tramvai a străpuns podeaua unui autobuz

×
Subiecte în articol: TIR masina lovita Sibiu autostrada spital
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close