Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Argeş. Un bărbat beat şi fără permis a spulberat cu maşina două persoane de pe marginea drumului

Accident grav în Argeş. Un bărbat beat şi fără permis a spulberat cu maşina două persoane de pe marginea drumului

Accident grav în Argeş. Un bărbat beat şi fără permis a spulberat cu maşina două persoane de pe marginea drumului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Noi 2017   •   21:08

Un şofer în vârstă de 39 de ani, care avea permisul suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului, a accidentat grav doi pietoni, luni seară, în localitatea Miroşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, în momentul producerii accidentului conducătorul auto circula pe DN 65A, dinspre Roşiorii de Vede spre Costeşti. În localitatea Miroşi, autoturismul a acroşat doi pietoni, un bărbat şi o femeie, care mergeau în aceeaşi direcţie.

Din primele informaţii comunicate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cele mai grave leziuni le-a suferit femeia, care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce bărbatul prezenta traumatisme ale membrelor inferioare.

La faţa locului au intervenit iniţial o ambulanţă şi un echipaj SMURD de la Costeşti, ulterior fiind solicitată şi o autospecială SMURD de terapie intensivă mobilă de la Piteşti.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Argeş accident permis beat sofer
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close