Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Vâlcea! O mașină cu cinci persoane a fost lovită de tren

Accident teribil în Vâlcea! O mașină cu cinci persoane a fost lovită de tren

Un om a murit după ce mașina în care se afla alături de patru persoane a fost lovită de tren, în această seară, în localitatea Orlești, județul Vâlcea.

Accident teribil în Vâlcea! O mașină cu cinci persoane a fost lovită de tren
de Ioana Mircea    |    29 Iun 2023   •   20:47

O mașină în care se aflau cinci persoane a fost lovită, în această seară, de un tren, în localitatea Orlești, în județul Vâlcea.

În urma accidentului, au rezultat cinci victime, dintre care una este încarcerată. Celelalte patru, doi adulți și doi copii, sunt neîncarcerate și conștiente.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Trenul de tip Regio Expres 2011 Caracal-Sibiu transporta aproximativ 50 de pasageri. Niciunul nu necesită îngrijiri medicale.

Citește și: Cumplit accident rutier în Gorj. Șase tineri au ajuns la spital cu răni grave

„Accident feroviar în localitatea Orlești, intersecție către Aurești/Peco. Din evenimentul petrecut între un autoturism și tren au rezultat cinci victime, dintre care una decedată”, potrivit ISU Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la fața locului intervin forțe din cadrul Detașamentelor de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, cu trei ambulanțe SMURD, două autospeciale de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Echipajul SMURD Drăgășani a preluat o victimă de sex masculin, minor, de cod galben, pe care o transportă către Unitatea de Primiri Urgențe Vâlcea. Echipajul SMURD Măciuca a preluat un pacient adult, de sex masculin, cu politraumatisme - cod roșu, care este transportat la UPU Valcea.

×
Subiecte în articol: Valcea accident tren
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close