Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu 17 victime, între o mașină și un microbuz cu călători, pe DN1A, în Valea Călugărească! S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Accident cu 17 victime, între o mașină și un microbuz cu călători, pe DN1A, în Valea Călugărească! S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Planul Roșu de Intervenție a fost activat, joi seara, după un accident grav în care a fost implicată o mașină și un microbuz de transport persoane. Traficul este blocat pe DN1A, în Valea Călugărească.

Accident cu 17 victime, între o mașină și un microbuz cu călători, pe DN1A, în Valea Călugărească! S-a activat Planul Roșu de Intervenție
Sursa foto: ISU Prahova
de Mia Lungu    |    20 Iul 2023   •   21:11

Update 21:35 Din nefericire, șoferița din mașină, în vârstă de 24 de ani, a murit în drum spre spitalul din Ploiești.

Update 21:25 În urma accidentului au rezultat 15 victime cu răni ușoare și două victime de Cod roșu, dintre care una este transportată cu elicopterul la un spital din București.

Update 21:10 În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerei din mașină, precum și vătămarea corporală( posibil ușoară) a celor 12 pasageri din microbuz și conducătorul acestuia. Șoferii au fost testați cu alcooltest, iar rezultatul este negativ.

Pompierii militari intervin pentru asigurarea măsurilor specifice, descarcerarea și acordarea primului ajutor medical în cazul producerii unui accident rutier pe DN1 A, în comuna Valea Călugărească din județul Prahova.

La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și, în sprijin, au fost alocate 2 ambulanțe SAJ.

Este vorba despre o coliziune între un microbuz și un autoturism. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din informațiile primite până în acest moment, ar fi vorba despre 14 persoane implicate, 12 ocupanți ai microbuzului sunt evaluați si primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar cei ocupanți ai autoturismului sunt încarcerați, inconștienți. Se acționează pentru extragerea acestora. 

A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fata locului a aterizat și elicopterul SMURD. 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close