Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu două motociclete și o mașină în Timiș. Patru persoane au ajuns la spital, între care două fete de 16 și 18 ani

Accident cu două motociclete și o mașină în Timiș. Patru persoane au ajuns la spital, între care două fete de 16 și 18 ani

Grav accident de circulație la Lugoj. Patru tineri, aflați pe două motociclete, au ajuns la spital după ce unul dintre ei a intrat în plin într-un autoturism care a oprit, încercând să parcheze.

Accident cu două motociclete și o mașină în Timiș. Patru persoane au ajuns la spital, între care două fete de 16 și 18 ani
Sursa foto: Facebook I Lugoj Info
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2023   •   22:11

Accident de circulație miercuri după-amiază, pe o stradă din Lugoj. Două motociclete pe care se aflau în total patru persoane s-au ciocnit de o mașină care ieșea dintr-o parcare.

"La data de 2 august, în jurul orei 17:57, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Caransebeșului, din municipiul Lugoj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, în evenimentul rutier au fost implicate două motociclete și un autoturism.

Conducătorii a două motociclete, ambii în vârstă de 20 de ani, se deplasau pe strada Caransebeșului și au intrat în coliziune cu autorismul condus de un bărbat, în vârstă de 24 de ani care încerca să intre în parcarea unei societăți comerciale.

Citește și: Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina, în Brașov. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o lecție minorului

Accidentul s-a soldat cu patru victime, respectiv, conducătorii motocicletelor și pasagerele acestora, două femei în vârstă de 18 ani și 16 ani, toți transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident la Lugoj. Impactul dintre cele doua motociclete si un autoturism, a fost surprins de camerele de supraveghere

Publicată de Lugoj Info pe Miercuri, 2 august 2023

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close