Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina, în Brașov. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o lecție minorului

Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina, în Brașov. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o lecție minorului

Accident controversat la Zizin, Brașov, unde un copil care a vrut să traverseze strada a fost surprins și lovit de către conducătorul unui autoturism care efectua o manevră de dat cu spatele.

Un copil de 7 ani a fost călcat cu mașina, în Brașov. Şoferul ar fi vrut să-i aplice o lecție minorului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ovidiu Stan    |    02 Aug 2023   •   19:12

Accident controversat la Zizin, unde, un copil care a vrut să traverseze strada a fost surprins și lovit de către conducătorul unui autoturism care efectua o manevră de dat cu spatele.

Bărbatul aflat la volan era verişorul tatălui copilului şi ar fi comis gestul pentru a-i da o lecţia după ce băiatul ar fi aruncat cu pietricele în maşina sa, spun rudele copilului.

Deși șoferul a spus că nu l-a observat pe copil, imaginile de pe camerele de supraveghere sunt mai mult decât evidente despre intenția conducătorului auto.

Pe imagini se observă cum șoferul dă cu spatele, în viteză, cel mai probabil pentru a nu-l  lăsa pe cel mic să treacă, însă îl lovește și îl calcă, trecând peste trupul copilului.

Citește și: Trafic blocat pe DN1, între Azuga și Predeal. Un TIR a ieșit în afara drumului

Apoi, mai trece odată peste acesta.

Părinții copilului, cred că tânărul de la volan, care este și verișor cu ei, a vrut să-i dea o lecție copilului care ar fi aruncat cu pietricele în mașină.

Un echipaj al ambulanței a sosit la fața locului, a preluat minorul în stare gravă cu fracturi și coaste rupte, fiind internat pe terapie intensivă la Spitalul clinic de copii din Brașov.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare de inculpă.

Ancheta este în curs și în funcție de probatoriul administrat se va propune soluția legală către instanță.

×
Subiecte în articol: Brașov Zizin copil călcat masina
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close