Antena 3 CNN Actualitate Locale Preotul Alexandru Vasile a murit fulgerător, la doar 31 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată

Preotul Alexandru Vasile a murit fulgerător, la doar 31 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată

Vasilică, așa cum era cunoscut printre enoriași, și-a pierdut viața subit, la doar 31 de ani.

Preotul Alexandru Vasile a murit fulgerător, la doar 31 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată
Sursa foto: Facebook / Alexandru Vasile
de Laura Dinu    |    16 Ian 2024   •   12:13

Doi bărbați, de 31 și 32 de ani, și-au pierdut viața luni seara, în urma unui cumplit accident de circulație produs pe DJ 100L în Prahova, la Măgurele.

Vasile, în vârstă de 31 de ani, care era și preot în comuna Șoimari, și care se afla în mașină cu copiii sai de 3 si 4 ani, a vrut să treacă de o mașină parcată pe marginea drumului. Doar că a intrat în coliziune cu aceasta, iar mai apoi a lovit în plin și un alt vehicul care venea din sens opus.

În urma impactului, preotul a fost prins între fiarele contorsionate, astfel că a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerat.

Citește și: Accident grav cu două mașini, într-o comună din Prahova

În vehiculului care venea din sens opus se afla un alt șofer, un bărbat de 32 de ani, care în urma impactului a fost proiectat în afara mașinii. Acesta a suferit răni grave și a intrat în stop cardiorespirator, astfel încât medicii au început manevrele de resuscitare la fața locului și au plecat cu el spre spital. Din nefericire, la unitatea medicală a fost constatat decesul.

Și ceilalți doi pasageri minori au fost transportați la spital, însă, spun medicii, aceștia au scăpat ca prin minune cu răni ușoare. 

 

×
Subiecte în articol: preot accident rutier prahova Magurele
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close