Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 13 ani a murit spulberat de o maşină, pe un drum din Prahova. A vrut să se ferească, dar s-a împiedicat

Un băiat de 13 ani a murit spulberat de o maşină, pe un drum din Prahova. A vrut să se ferească, dar s-a împiedicat

Un băiat de 13 ani a murit spulberat de o mașină, în timp ce se întorcea de la un meci de fotbal, pe un drum din Prahova. Minorul nu s-a asigurat la traversare, iar acest lucru i-a fost fatal.

Un băiat de 13 ani a murit spulberat de o maşină, pe un drum din Prahova. A vrut să se ferească, dar s-a împiedicat
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   10:39

Un copil de 13 ani din comuna Poienarii Burchii, din județul Prahova, a murit miercuri seară, după ce ar fi fost acroşat de o maşină care avea viteză.

Minorul a încercat să traversez strada atunci când a fost acroşat de un autoturism. Incidentul a avut loc pe DJ 101E.

Băiatul venea de la fotbal şi voia să traverseze strada, dar nu s-a asigurat.

Când a văzut că autoturismul venea cu viteză, ar fi vrut să se retragă pe marginea drumului, dar a alunecat din cauza crampoanelor, iar maşina l-a lovit. 

Citeşte şi: Directorul unei bănci din Vaslui a murit electrocutat. A vrut să monteze panouri solare după ploaie. Localnicii vorbesc de un blestem

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. 

Conducătorul auto în vârstă de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, potrivit Observator.

×
Subiecte în articol: prahova
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close