Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident tragic în Frumușani | O familie cu 2 copii a murit, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Accident tragic în Frumușani | O familie cu 2 copii a murit, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Un accident tragic a avut loc, în această seară, la ieșire din comuna Frumușani, județul Călărași, pe sensul către București. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului patru persoane au murit, printre care doi copii.

Accident tragic în Frumușani | O familie cu 2 copii a murit, după ce două mașini s-au ciocnit frontal
de Andreea Ştefan    |    25 Aug 2022   •   21:11

Update: În accident au fost 5 persoane implicate, un bărbat singur în mașina care a intrat în depășire, iar în cealaltă mașină o familie, părinții și doua fetițe de 11 și 6 ani. Familia a murit, iar șoferul a fost transportat la spital.

Update: Accidentul de la Frumușani a fost filmat! Antena 3 a intrat în posesia imaginilor impactului devastator de pe șoseaua din Călărași, acolo unde o familie întreagă, doi adulți și doi copii, au murit după ce un șofer a vrut să vireze fără să se asigure.  

Știre inițială: 

Accidentul s-a produs joi seară, pe Str. Postăvari din comuna Frumușani, județul Călărați.

Pe fondul depășirii neregulamentare, două mașini s-au ciocnit frontal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma accidentului, 4 persoane, 2 adulți și 2 minori, din același autoturism, au decedat, iar una, din cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav.

Traficul rutier este blocat total.

×
Subiecte în articol: frumușani accident copii
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close