Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu trei mașini pe E85, în Buzău! Traficul este dirijat în zonă

Accident cu trei mașini pe E85, în Buzău! Traficul este dirijat în zonă

Trei mașini au fost implicate astăzi într-un accident rutier în județul Buzău. Traficul este dirijat în zonă de polițiști.

Accident cu trei mașini pe E85, în Buzău! Traficul este dirijat în zonă
de Ioana Mircea    |    17 Apr 2023   •   14:25

Un accident rutier cu trei mașini a avut loc astăzi pe DN2E85, între localitățile Poșta Câlnău și Potârnichești, din județul Buzău.

Una dintre victime a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care va dirija traficul din zonă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele date aflate la fața locului, în timp ce conducea autoturismul dinspre Buzău către Râmnicu Sărat, un șofer în vârstă de 23 de ani, din Pârscov, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula înaintea sa, la volanul acestuia fiind un bărbat de 65 de ani, din Berca.

Citește și: ”Băi, lasă-mă, ho! Nu mă zăpăci!” Accident grav în București, încheiat cu un circ total

Ulterior mașina șoferului de 23 de ani a ricoșat într-un alt autoturism condus pe sensul de mers Râmnicu Sărat către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 39 de ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: Buzau accident rutier
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close