Antena 3 CNN Actualitate Locale Actor cunoscut de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, găsit mort în casă. Bărbatul de 34 de ani şi-ar fi luat viaţa

Actor cunoscut de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, găsit mort în casă. Bărbatul de 34 de ani şi-ar fi luat viaţa

Un actor de la Teatrului Național din Târgu Mureş a fost găsit mort în propriul apartament, după ce, cu o zi în urmă era de negăsit.

Actor cunoscut de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, găsit mort în casă. Bărbatul de 34 de ani şi-ar fi luat viaţa
Sursa foto: Facebook/SMURD
de Sorin Tantos    |    08 Iun 2022   •   09:40

Sergiu Marocico, în vârstă de 34 de ani, a fost implicat luni într-o altercație în familie și a fost căutat apoi lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Actorul se afla în divorț cu soția, iar potrivit unor informaţii pe surse, din anturajul său, actorul ar fi avut şi un ordin de interdicție de a se apropia de femeie.

Actorul avea o fetiţă cu soţia cu care era în divorţ

Potrivit informaţiilor Antena 3, femeia cu care actorul era în divorţ este o fostă jurnalistă, iar cei doi au şi o fetiţă împreună.

El şi-ar fi bruscat soţia, iar apoi a fugit, și-a închis telefonul ieri în jurul amiezii şi a dispărut. 

Soţia sa a sunat la 112, pentru că nu știa nimic de el. Ieri seară, polițiștii de la Inspectoratul județului Mureș l-au găsit pe actor inconștient, în apartamentul său.

Medicii veniţi la faţa locului nu au reuşit să-l resusciteze, iar toate indiciile duc spre varianta că actorul şi-ar fi luat viaţa.

Urmează ca în urma necropsiei să se stabilească cauta morţii.

El este Sergiu Marocico, actorul de la Teatrul Naţional care şi-ar fi luat viaţa | Bărbatul era în divorţ

"La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Toate indiciile duc spre varianta că actorul şi-ar fi luat viaţa

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș", se arată în comunicatul IPJ Mureş.

×
Subiecte în articol: actor Târgu Mureș Sergiu Marocico
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close