Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Sergiu Marocico, actorul de la Teatrul Naţional care şi-ar fi luat viaţa | Bărbatul avea o fetiţă şi era în divorţ

El este Sergiu Marocico, actorul de la Teatrul Naţional care şi-ar fi luat viaţa | Bărbatul avea o fetiţă şi era în divorţ

Este tragedie în lumea artistică, după ce un actor de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş a fost găsit mort în propria casă. 

El este Sergiu Marocico, actorul de la Teatrul Naţional care şi-ar fi luat viaţa | Bărbatul avea o fetiţă şi era în divorţ
Sursa foto: Facebook
de Sorin Tantos    |    08 Iun 2022   •   10:06

Cel mai probabil este vorba de o sinucidere în acest caz.

Sergiu Marocico era în divorţ cu soţia şi, cu puţin timp în urmă, încălcase ordinul de restricţie obţinut de soţie, mergând la ea la serviciu. 

Oamenii legii spun că actorul l-a şi agresat pe actualul iubit al soţiei sale.

Actorul Sergiu Marocico, în vârstă de 34 de ani, avea o fetiţă din relaţia cu soşia sa, fost jurnalist, cu care era în divorţ.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Actor cunoscut de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, găsit mort în casă

Un actor de la Teatrului Național din Târgu Mureş a fost găsit mort în propriul apartament, după ce, cu o zi în urmă era de negăsit.

Sergiu Marocico a fost implicat luni într-o altercație în familie și a fost căutat apoi lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Actorul se afla în divorț cu soția, iar potrivit unor informaţii pe surse, din anturajul său, actorul ar fi avut şi un ordin de interdicție de a se apropia de femeie.

El şi-ar fi bruscat soţia, iar apoi a fugit, și-a închis telefonul ieri în jurul amiezii şi a dispărut.

×
Subiecte în articol: Sergiu Marocico actor Târgu Mureș
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close